36 бона майчинство: Лена Бориславова е най-скъпоплатената майка в държавата. Най-скъпоплатената

...
36 бона майчинство: Лена Бориславова е най-скъпоплатената майка в държавата. Най-скъпоплатената
Коментари Харесай

36 бона майчинство: Лена Бориславова е най-скъпоплатената майка в държавата


36 бона майчинство: Лена Бориславова е най-скъпоплатената майка в страната. Най-скъпоплатената майка в страната е Лена Бориславова.
34-годишната юристка ще прибере
цели 36 хиляди лв. майчинство единствено в границите на година.

Докато множеството родилки получават минимални средства от страната, някогашната депутатка е блъснала тавана, написа „ Ретро “.

Парите се образуват по комплицирана скица от Национален осигурителен институт и съставляват 90% от осигурителния приход на майката за интервала от 24 месеца обратно. Така излиза, че
всеки месец Бориславова взема
по 3 хиляди лв. майчински, тъй като в последните две години се е осигурявала на максимума, защото е заемала високоплатени длъжности.
Тя бе народен представител, след това шеф
на кабинета на Кирил Петков в 47-ото Народно заседание, а по-късно като депутат, преди през април да се откаже. Междувременно й вървяла заплата и в партийната централа на Политическа партия.

Крупното майчинство обаче Бориславова ще прибира единствено до есента на тази година, когато щерка ѝ от депутата Мирослав Иванова Деа ще стане на една годинка. За втора година парите за всички родилки в България
са едни и същи и възлизат на
минималната за страната заплата която сега е 933 лева Запознати издават, че след първия рожден ден на дъщеря си, Лена ще се върне интензивно на работа. И сега тя извършва задължения, само че тайно и също така е принудена да снове по срещи  в централата на партията дружно с невръстното си отроче и бебешката количка.

Лена и Миро ще имат право да запишат щерка си на ясла, когато тя навърши най-малко 10 месеца. Това ще се случи
през юли, защото Деа се появи
на бял свят през септември 2023 година. Едва в този момент обаче става ясно истината за раждането на дребната, което бе защитавано като секретна държавна загадка.

Оказа се, че Бориславова е дала живот на първородното си дете в частната столична болница Токуда. Тя е платила за раждането пакетна цена към 3000 лева Лично началничката на отделението
изродила бебето Деа в цялостна  дискретност.
В ръцете на същите доктори са проплакали наследниците на куп звезди, измежду които синоптичката Гери Малкоданска, някогашният политик Росен Петров, Нети, диетоложката Енджи Касабие, Ненчо Балабанов и доста други.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР